Direct contact met Izore info@izore.nl 058 - 293 94 95
stage

Stage en eindopdracht

Ben je nog bezig met je studie en wil je ervaren hoe het is om bij Izore te werken? Kom dan bij ons stagelopen! We hebben verschillende mogelijkheden voor een stage. Wij bieden in ieder geval standaard projectstage- of afstudeermogelijkheden aan voor studenten van HBO-opleidingen Medische Laboratoriumtechniek.


Ben je geïnteresseerd in een projectstageplaats of een afstudeeropdracht bij Izore, dan vragen wij je onderstaand formulier in te vullen. De selectie van aanvragen vindt plaats op uiterlijk 1 november voor de stageperiode van 1 februari tot 31 juli en uiterlijk 1 april voor de stageperiode van 1 september tot 31 januari. Na de selectie krijg je bericht over de stage- of afstudeermogelijkheden.

 

Tot augustus 2019 zijn de HLO-stageplekken al ingevuld.

 

Junior-stageplaatsen worden via de onderwijsinstellingen ingevuld. Je kunt hier niet rechtstreeks naar solliciteren. Informeer bij jouw opleiding naar de mogelijkheden.

 

Aanvraagformulier stage / afstudeeropdracht

Naam*
Adres*
Geboortedatum
Stage / afstudeeropdracht*
Periode*
Huidige opleiding*
School (+plaats)*
Opleidingsjaar*
Doel stage/ opdracht*
Opmerkingen
 
*
Vul hier niets in a.u.b.

Privacy statement

* Wij gebruiken deze gegevens om contact met je op te kunnen nemen. De contactgegevens die je verschaft worden tijdelijk opgeslagen in onze administratie, en door dit contactformulier in te versturen ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over in onze Privacy Statement.