Bestelformulier Instellingen

Bestellen & Bezorgen

Denk aan de houdbaarheid, bestelt u niet te veel. Bestellingen gedaan vóór 14.00 uur worden de volgende werkdag door onze medewerker medische logistiek bij uw instelling bezorgd.

 

In verband wisselende voorraden eSwabs leveren we per dag maximaal 10 eSwabs per instelling. We verzoeken u dan ook niet meer dan 10 eSwabs per dag te bestellen. Heeft u vragen hierover of is er in uw instelling sprake van een uitbraak? Neemt u dan contact op met onze relatiemanagers.

 

22-03-23:
U kunt geen uricult/dipslides meer bestellen via het Izore-bestelformulier. 

De reden hiervoor is dat wij hierin de Verenso-richtlijnen volgen. Hierin staat dat een uricult/dipslide niet geschikt is voor het stellen van de diagnose urineweginfectie bij kwetsbare ouderen vanwege het hoge percentage asymptomatische bacteriurie. Het insturen van een verse urine via de Uriswab is hiervoor het alternatief. De Uriswab kunt u hieronder via het bestelformulier bestellen.   

Voor het uitsluiten van een infectie kan eventueel gekozen worden voor een urinestick (op basis van een negatieve nitriet- en een negatieve leucocytentest).
Bij vragen kunt u contact opnemen met uw relatiemanager via 058-2939495 of relatiemanagement@certe.nl

 

 

Bestelformulier

VerzendsetAantal

AlgemeenAantal

VerzendverpakkingenAantal

Afleveradres

*
*
*
*
*
*
(Wij gebruiken deze gegevens om de door u gekozen artikelen naar u toe te sturen en u in te lichten over het verzendproces. Deze gegevens worden niet bewaard. Door dit contactformulier te verzenden gaat u hiermee akkoord.)
Vul hier niets in a.u.b.