Scholing

SOA 3.0

Op verzoek herhalen we onze workshop SOA-spreekuur in de huisartsenpraktijk.

 

Tijdens deze workshop staan we stil bij alle facetten van een SOA-spreekuur, zoals gesprekstechnieken en de diagnostiek van SOA’s en behandelen we nieuwe ontwikkelingen.

 

Verder staan we stil bij de rol van de doktersassistent: Wat zijn je ervaringen bij het opstarten van een spreekuur? Waar liep je tegen aan? Wat had je vooraf willen weten? Wat had je anders gewild?

We willen jullie ervaringen in groepsverband bespreken. Wij worden daarbij geholpen door een doktersassistente, zij heeft ruime ervaring met een eigen SOA-spreekuur.

 

We bespreken ook enkele casussen. Wil je een eigen casus bespreken, mail deze dan minimaal 1 week van te voren naar relatiebeheer@izore.nl of breng hem in tijdens de workshop.

 

Daarnaast gaat een medewerker van GGD/Sense jullie enkele handvaten geven in Motivational interviewing (MI). Deze motiverende gespreksvoering wordt gebruikt om mensen te helpen hun problemen te onderkennen en om hen aan te zetten tot verandering. (Dit gaan we niet doen d.m.v. een rollenspel!)

 

Let op: dit is een herhaling van de workshop die in 2018 en 2019 is gegeven!

Minimale deelname is 10 personen. Vanzelfsprekend houden we de basisregels aan die het RIVM heeft opgesteld in het kader van de aanpak en maatregelen tegen het coronavirus, waaronder de 1,5 meter afstand.

 

De workshop wordt gehouden bij Izore, Jelsumerstraat 6 in Leeuwarden. De workshop is door KABIZ geaccrediteerd voor 4 punten.

 

Klik op onderstaande datum om u in te schrijven:

Donderdagavond

18 juni 2020  (VOL)

17.45 - 22:00 uur

 

De avond start om 17.15 uur met soep en broodjes.

 

Praktisch

De Commissie Accreditering Deskundigheidsbevordering Praktijkassistenten (CADP) heeft onze workshops geaccrediteerd. Bent u KABIZ-geregistreerd, dan zorgt Izore voor het bijschrijven van de accreditatiepunten. Hiervoor hebben wij uw meisjesnaam, geboortedatum en KABIZ-nummer nodig. Deze kunt u invullen op het aanmeldformulier. Na afloop van de workshop ontvangt u een bewijs van deelname.

 

De kosten voor een Izore-bijscholing/-workshop bedragen € 30,- per persoon voor de middag en € 35,- per persoon voor de avond (incl. soep en broodjes), dit is inclusief 21% BTW. Dit bedrag dient uiterlijk twee weken voor aanvang van de bijscholing overgemaakt te zijn op rekeningnummer NL02 INGB 06.53.85.07.94 t.n.v. Stichting Izore, o.v.v. de datum van de workshop en uw naam. Wanneer u minder dan 24 uur voor aanvang van de bijscholing uw deelname annuleert, kunnen wij u dit bedrag helaas niet terug betalen.

Voor declaratie bij uw werkgever, kunt u, uiterlijk een week voorafgaand aan de bijscholing, via relatiebeheer@izore.nl doorgeven dat u een kwitantie wilt ontvangen. Deze krijgt u voorafgaand aan de bijscholing. 

 

Deelname is alleen mogelijk door ons aanmeldformulier volledig in te vullen. Wanneer u hierna op de verzendknop klikt, verschijnt een ontvangstbevestiging met nogmaals informatie over de betaling op het scherm. 

 

Voor assistenten van huisartsenpraktijken die geen diagnostiek bij Izore laten uitvoeren is het deelnamebedrag vastgesteld op € 50,-, resp. € 55,- per persoon, ook dit bedrag is inclusief 21% BTW. Vriendelijk verzoek u in dit geval via onderstaand e-mailadres aan te melden en niet via het aanmeldformulier.

   

Heeft u vragen over onze workshops, neemt u dan contact op met een van onze relatiebeheerders via relatiebeheer@izore.nl of 058-2939495.