Een tour door het laboratorium

Wat gebeurt er eigenlijk met het materiaal dat ik instuur? Hoe gaat het er aan toe in een laboratorium? Hoe komt een uitslag tot stand?

 

Deze en meer vragen worden beantwoord tijdens de rondleidingen die Izore speciaal voor jou als medewerker van een huisartsenpraktijk of zorginstelling organiseert.

 

Tijdens deze informatieve avond nemen wij je mee in de wereld van de laboratoriumdiagnostiek. Je volgt een tour door ons laboratorium aan de Jelsumerstraat 6 in Leeuwarden. Hier bezoeken we de volgende afdelingen:

  • Bacteriologie
  • Serologie/virologie
  • Moleculaire

 

Aan deze rondleiding zijn geen kosten verbonden.

 

Data en tijdstippen

 

We bieden rondleidingen op de volgende data:

De rondleiding duurt van 18.30 tot ca. 20.45 uur. Er bestaat de mogelijkheid om vooraf samen te eten (van 18.00 tot 18.30 uur).

Op dit moment is nog niet duidelijk of deze rondleidingen (i.v.m. het coronavirus) door kunnen gaan. Voor nu gaan we ervan uit dat we met gepaste maatregelingen de rondleidingen kunnen geven.

Wil je je aanmelden voor een van deze rondleidingen, klik dan op de datum van je voorkeur voor het aanmeldformulier.

 

 

 

Helaas! Vol = vol...

Omdat wij veel waarde hechten aan een persoonlijke benadering en alle vragen voldoende aandacht willen geven, is er per rondleiding een maximum aantal plaatsen beschikbaar.