Scholing / Bezoek

Informatie-bijeenkomsten

Voor verzorgenden met functieprofielen IG, PB, EVV en HZW organiseert Izore informatiebijeenkomsten.

 

Tijdens deze informatiebijeenkomsten vertellen we u waar op gelet moet worden bij het afnemen van bijvoorbeeld een urinekweek. Ook wordt aangegeven welke informatie belangrijk is voor het laboratorium om de juiste diagnose te stellen, zodat bewoners goed behandeld kunnen worden, te denken valt aan klinische gegevens maar ook aan de naam van de instelling en de aanvragend arts. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar ervaringen en ideeën.

 

Aan deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden, maar aanmelden is wel vereist. Geïnteresseerd? Meld je dan uiterlijk 14 dagen van te voren aan door hieronder te klikken op de datum van je keuze en meld je via het inschrijfformulier aan! Wil je de bijeenkomst bijwonen met meerdere collega's, dan ontvangen we graag per persoon een aanmelding!

 

De informatiebijeenkomsten vinden plaats op:

dag datum tijd locatie
dinsdag 8 oktober 2019

VOL

(19.30 - 21.30 uur)

Nei Bertilla, Drachten
donderdag 10 oktober 2019

VOL

14.00 - 16.00 uur

Izore, Leeuwarden
donderdag 17 oktober 2019 VOL
(14.00 - 16.00 uur)
Lindestede, Wolvega
dinsdag 29 oktober 2019 19.30 - 21.30 uur Izore, Leeuwarden
maandag 4 november 2019 14.00 - 16.00 uur Ielânen, Sneek

 

De bijeenkomst gaat door bij een minimale deelname van 12 personen.

 

Let op: dit is dezelfde informatiebijeenkomst als gehouden in 2017 en 2018.

 

Ondersteuning

Het team relatiebeheer van Izore bezoekt huisartspraktijken en zorginstellingen in Friesland, de Noordoostpolder en op Urk, het adherentiegebied van Izore. 

 

Ook organiseert Izore scholing voor doktersassistenten en geeft Izore rondleidingen op aanvraag.

 

Medewerkers van zorginstellingen zijn van harte welkom bij de scholing voor doktersassistenten. Voor een actueel scholingsaanbod, klik hier.

 

Twee keer per jaar plant Izore een avond voor een rondleiding aan doktersassistenten en medewerkers van zorginstellingen. Op 7 november 2019 staat de eerstvolgende rondleiding gepland. Klik hier voor meer informatie.